Vitali Kurhan

0

Hiện chưa có sản phẩm

Tổng tiền:

Vitali Kurhan

Tatoeages zijn populair bij mensen van alle leeftijden. Ze kunnen mooi zijn en iemands overtuigingen aan anderen uitdrukken. Een tatoeage kan echter een schande zijn wanneer deze merkbaar wordt. Mensen met ongewenste tatoeages hebben alternatieve methoden gezocht om hun tatoeages te verwijderen. Sommigen hebben succes gevonden met deze methoden. Het verwijderen van een tatoeage wordt tatoeageverwijdering of "cosmetische" tatoeageverwijdering genoemd. Er bestaan ​​verschillende methoden voor het verwijderen van een tatoeage, waaronder laserbehandelingen en cauterisatie. Procedures variëren in lengte en complexiteit, evenals de bijbehorende kosten en resultaten.

 

Een picoseconde laser wordt gebruikt voor het verwijderen van tatoeages omdat deze korte pulsen heeft die in zeer korte tijd intense hitte produceren. Door de hitte stolt of stolt de inkt, waardoor een litteken op het huidoppervlak ontstaat. Er is wat pijn bij het verwijderen van een tatoeage met een picoseconde-laser, omdat de laser zich gewoonlijk op de huid richt bij hoge vermogens - soms tot 70 watt per vierkante centimeter (Wcm2). Daarom hebben sommige patiënten lokale anesthetica nodig vóór de behandeling. Bovendien moet de behandeling meerdere keren worden uitgevoerd om alle inkt van het huidoppervlak te verwijderen. Zodra alle inkt littekens heeft gekregen, is het mogelijk om fotofaciale resurfacing-behandelingen uit te voeren om resterende pigmenten glad te strijken.

 

Het slagingspercentage voor verwijdering met een picoseconde laser is ongeveer hetzelfde als met een conventionele laser - ongeveer 90 procent wanneer alle variabelen zoals eerdere behandelingen en lichtgevoeligheid van de huid na de behandeling in aanmerking worden genomen. Dit aantal kan echter hoger of lager zijn, afhankelijk van andere factoren, zoals hoeveel inkt er in de eerste plaats aanwezig was en hoe oud de tatoeage was toen de behandeling begon. Bovendien hebben patiënten die meerdere picoseconde laserbehandelingen ondergaan meer kans om bevredigende resultaten te bereiken dan degenen die slechts één behandeling krijgen, waardoor ze meer mogelijkheden hebben om hun resultaten in de loop van de tijd te verbeteren. Verder moet de zorg na de behandeling het vermijden van zonlicht en het gebruik van zonnebrandcrème als buitenshuis omvatten, omdat er na de behandeling nog wat pigment achterblijft dat kan leiden tot hyperpigmentatie of donkere vlekken op aan de zon blootgestelde delen van het lichaam als ze daarna niet goed worden behandeld.*** ** Verschillende factoren zijn van invloed of iemand bevredigende resultaten behaalt bij het verwijderen van een tatoeage met een picoseconde laser. Hiervoor zijn Picosecond-lasers ontworpen; ze veroorzaken echter net zoveel pijn als andere soorten lasers die worden gebruikt voor het verwijderen van cosmetische tatoeages. Bovendien kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn, afhankelijk van hoeveel jaar geleden iemand zijn of haar eerste tatoeage had en hoeveel inkt er op dat moment aanwezig was - aangezien oudere tatoeages meer behandelingen nodig hebben dan nieuwere vanwege littekens veroorzaakt door pigmentophoping gedurende tijd.. Desalniettemin, als iemand alternatieve methoden wil voor het verwijderen van zijn of haar ongewenste tatoeages, kan dit een optie zijn die goed genoeg werkt voor de behoeften van de meeste mensen zonder hen te veel pijn te doen of zichzelf geld te kosten door middel van verzekeringen of co-assurantiebetalingen..

 

https://www.pricearchive.org/aliexpress.com/item/1005004210011773